26.10.2021

  • Taze balıklar tezgahları süslerken, vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında gelen Balık nasıl temizlenmeli ve pişirilmeli sorusuna da Düzce'de balıkçı İbrahim Özer cevap verdi.

  • Balık pişirmenin püf noktalarından bahseden Özer, Balığı pişirmek balıktan balığa göre değişiyor.

  • Her balığın farklı bir şekilde temizlenip pişirilmesi gerektiğini vurgulayan Özer, özellikle hamsinin tavada az yağda pişirilmesini tavsiye ettiğini vurguladı.

  • Izgara üzerinde de balıkların pişirilebildiğini dile getiren Özer, Izgarada yapılan balıklar var.

25/09/21 10:39

Ustasından balık pişirme tüyoları

DÜZCE (İHA) – Sofralarını balıkla donatmak isteyen vatandaşlara pişirme önerilerinde bulunan Düzce'de yıllardır balıkçılık yapan İbrahim Özer, her balığın pişirilmesinin farklı olduğunu belirtirken, hamsinin tavada az yağda pişirilmesi gerektiğini vurguladı. 1 Eylül itibari...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin