28.01.2022

  • Uluslararası Antalya Gastronomi Festivalinde farklı kategorilerde yarışan lezzet ustaları, üç gün boyunca en lezzetli ürünleri yapmak için mücadele etti.

  • Antalya EXPO 2016 alanında düzenlenen ve 30 ülkeden 300'ün üzerinde şefin katıldığı 2.

  • Halime Şahin festivalin birinci gününde Sinop'un yöresel lezzeti kestane baklavası böreği, kızı Esma ise incir uyuşturması ile altın madalya kazandı.

  • Her zamanki gibi gururlu olduklarını belirten Halime Şahin, Antalya'da dünyaca ünlü şeflere memleketimin lezzetlilerini tanıtmak ve taktırmak benim için, Sinop için çok önemliydi.

30/11/21 12:33

Sinop’a altın madalya kazandırdılar

Sinop'un mutfak ustalarından Halime Şahin ve kızı, Sinop'a bir kez daha altın madalya kazandırdı. Antalya EXPO 2016 alanında düzenlenen ve 30 ülkeden 300'ün üzerinde şefin katıldığı "2. Uluslararası Antalya Gastronomi Festivali"ne Sinop'un lezzetleri damga vurdu. "2. Uluslararası...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin