18.05.2021

  • Sandıklı'ya yaklaşık 2 ay önce gelerek işyeri açan Gaziantepli usta tarafından hazırlanan Soğuk baklava iftar sofralarının vazgeçilmezi oldu.

  • İlçede ilk kez bu tatlıyı vatandaşların damak tadı ile buluşturan İbrahim Güneş, satışların oldukça yoğun olduğunu ve Sandıklı'da vatandaşların soğuk baklavayı sevdiklerini belirtti.

  • Kahramanmaraş'ta 15 yaşında baklava üretimine başladığını anlatan işyeri sahibi Abdurrahman Güneş, 30 yaşındayım.

  • Şirinevler Mahallesi Muhtarı Eşref Yıldırım, ilk defa Ramazan ayında baklava kuyruğu gördüğünü belirterek; İmalathaneyi görerek müşteriler buradan tatlı alışverişi yapıyor.

17/04/21 14:21

Sandıklı’da iftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti ‘Soğuk baklava’

Sandıklı'ya yaklaşık 2 ay önce gelerek işyeri açan Gaziantepli usta tarafından hazırlanan "Soğuk baklava" iftar sofralarının vazgeçilmezi oldu. Damak lezzetiyle vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye başlayan yağ ve şeker oranı düşük, şerbeti sütle hazırlanan, derin...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin