11.05.2021

  • Hamuruna herhangi bir katkı madde kullanmadıklarını söyleyen Hülya Erden, Sabah erken saatlerde geliyoruz.

  • Görünüşü, lezzeti ve doğalıyla yıllardan beri tüketilen köy çöreği tezgahlarda yerini aldı.

  • Kabarıp ekşittikten sonra tekrar döndürme yapıyoruz tekrar kabarmasını sağlıyoruz.

  • İşletmeci Yüksel Erden ise Orhanlı çöreği yıllardır kasabalarımızda köylerimizde yapılan ve yıllardır da yenen bir çörektir.

16/04/21 13:31

Ramazan’da tok tutan köy çöreği

Niğde'de köylerde yapılan yöresel köy çöreğine Ramazan Ayında yoğun ilgi var. Görünüşü, lezzeti ve doğalıyla yıllardan beri tüketilen köy çöreği tezgahlarda yerini aldı. Patatesli de yapılan köy çöreğini buzdolabında saklayıp 6 ay sonra da çıkarıp tüketilebiliyor. Hamuruna...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin