15.08.2022

  • Kentte uzun yıllardır kebapçılık yapan Cihangir Korkmaz, kurban etinin ilk olarak 3-4 saat dışarıda bekletilerek dinlenmesi gerektiğini söyledi.

  • Kurban Bayramı'na sayılı günler kala etlerin muhafaza edilmesi ve tüketilmesi noktasında dikkat edilmesi gerekenler hakkında kebapçılar uyarılarda bulundu.

  • Daha sonra eti çıkartıp kıyma ise kıyma, yemeklik ise parçalanarak derin dondurucuya atılmalı diye konuştu.

  • Ancak 1 gün bekletilirse daha güzel olur.

30/06/22 10:34

Kurbanın ilk günü kebap yapmayın uyarısı

Kurban Bayramı öncesinde kebabın başkenti Adana'da kebapçılar etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Kebapçı Cihangir Korkmaz ilk günkü etle Adana Kebap yapılmasının lezzetli olmayacağını söyledi. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala etlerin muhafaza...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin