13.08.2022

  • Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) Yönetim Kurulu ve spor müdürleri, Kastamonu Valiliği'nin daveti ile kente bir ziyaret gerçekleştirdi.

  • Etli Ekmek, Banduma, Kuyu Kebabı, Köfte, Paça, İncir Dolması, Siyez Bulgur Pilavı, Ekşili Pilav, Simit Tiridi, Üryani Eriği Hoşafı ve Cırık Tatlısı ilk etapta sayabileceğimiz yemekler.

  • Tarihi kokan şehir Kastamonu Kastamonu'nun tarihi, doğası, denizi ve kanyonları ile çok zengin bir turizm potansiyeline sahip olduğunu hatırlatan Vali Çakır, Bu seneyi Kastamonu tanıtım yılı olarak belirledik.

  • Vali Avni Çakır: Bu sene, 850 bin gecelemeye ulaşmak istiyoruz Kastamonu'daki turizm hareketlerine de değinen Vali Avni Çakır, Kastamonu'da 2018 yılında 560 bin geceleme yapıldı.

24/06/22 13:51

Kastamonu turizmde hedef büyüttü

Kastamonu Valisi Avni Çakır, turizm için en büyük yatırımlarının doğayı korumak olduğunu belirterek, "Hedefimiz en kısa zamanda pandemi öncesi 850 bin rakımını yakalayıp sonrasında çok daha yukarılara çıkmaktır" dedi. Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) Yönetim...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin