26.06.2022

  • Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Kale Turizm Otel İşletmeciliği ve Meslek Yüksekokulunda, Türk Mutfağı Haftası çerçevesinde yemek yarışması düzenlendi.

  • Yemeklere not veren juri üyeleri, dereceye giren yemekleri belirlemede zorlandı.

  • Sınıf öğrencileri yöresel lezzetlerin de bulunduğu tencere yemekleri, bulgur yemekleri ve tatlı olmak üzere 3 kategoride 9 ayrı reçete hazırladı.

  • Yaşar Can Ataş'ın sonuçları açıklaması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

25/05/22 18:46

Juri, dereceye giren yemekleri belirlemede zorlandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Kale Turizm Otel İşletmeciliği ve Meslek Yüksekokulunda, Türk Mutfağı Haftası çerçevesinde yemek yarışması düzenlendi. Yemeklere not veren juri üyeleri, dereceye giren yemekleri belirlemede zorlandı. T.C Cumhurbaşkanlığı himayelerinde...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin