03.07.2022

  • Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yöresel yemekleri ve güzelliklerinin tanıtıldığı 1. Uluslararası Hasankeyf Turizm ve Gastronomi Festivali büyük bir coşku ile başladı.

  • Yarışmada, çömlekte kışlık türlü yemeği yapan Nursel Çoban birinci, perde pilavıyla Esra Demir ikinci, kaburga dolması ile Osman Biçen üçüncü oldu.

  • Etkinliğin ilk gününde Türkiye'nin tanınmış aşçılarından 65 şef, et ve balık çeşitlerinden oluşan yemek sunumları yaptı.

  • Turizmin dünyada kendisine yeni bir alan bulduğunu ve ülkelerin mutfakları yerini tarihsel mutfaklara bırakarak boyut değiştirdiğini dile getiren Vali Canalp, Bugün çok daha önemli hale geldi.

22/05/22 09:31

Hasankeyf’te ’turizm ve gastronomi’ coşkusu

Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yöresel yemekleri ve güzelliklerinin tanıtıldığı "1. Uluslararası Hasankeyf Turizm ve Gastronomi Festivali" büyük bir coşku ile başladı. Etkinliğin ilk gününde Türkiye'nin tanınmış aşçılarından 65 şef, et ve balık çeşitlerinden oluşan yemek...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin