15.05.2021

  • GDO'lu ürünlerin sağlık açısından oluşturduğu tehditlere değinen Uzman Diyetisyen Eda Balcı, Özellikle alerjik bünyeler GDO'lu ürünlerden uzak durmalı.

  • Beykent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik bölümü Arş.

  • Örneğin; fındığa alerjisi olan biri, soya tüketirken içerisine fındık geni yerleştirildiğini öngöremez.

  • Bu da sorunlara neden olur diyerek tehlikenin boyutları hakkında önemli ipuçları aktardı.

16/04/21 11:05

GDO’lu ürünlerde öngörülemez risk

GDO'lu ürünlerin sağlık açısından oluşturduğu tehditlere değinen Uzman Diyetisyen Eda Balcı, "Özellikle alerjik bünyeler GDO'lu ürünlerden uzak durmalı. Örneğin; fındığa alerjisi olan biri, soya tüketirken içerisine fındık geni yerleştirildiğini öngöremez. Bu da sorunlara...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin