07.12.2021

  • Kilis 7 Aralık Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.

  • Melda Akbaba, TRT GAP Diyarbakır Radyosu'nda Mezopotamya Altın Topraklarda Yolculuk köşesinde Kilis İlinin Mutfağı konulu söyleşiye katıldı.

  • Melek Akbaba, Kilis mutfağında et ve buğdayın yemeklerin temel gıda ürünü olduğunu ve baharatların yemeklerde yoğun olarak kullanıldığını vurguladı.

24/10/21 14:10

Doç. Dr. Melda Akbaba Kilis mutfağını anlattı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melda Akbaba, TRT GAP Diyarbakır Radyosu'nda Mezopotamya Altın Topraklarda Yolculuk köşesinde "Kilis İlinin Mutfağı" konulu söyleşiye katıldı. Doç. Dr. Melda Akbaba, Tarihsel süreç içerisinde...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin