25.10.2021

  • Malzemeler ön planda olmalı ve tabi ki bu işi yaparken zevk alarak yapıyoruz dedi.

  • Dedeyle torunun beraber oturup yiyebileceği bir tatlı ondan ötürü hala bu meslek sürdürülmektedir.

  • Bu tatlının sürekli aynı lezzeti aynı tadı korumasının sebebi öncelikle sevgi katılarak yapılmasıdır.

  • Biz 1986'dan beri şekerimizi unumuzu yağımızı en kaliteli şekilde kullanmaktayız diye konuştu.

17/08/21 12:39

Diyarbakır’da 38 yıllık baba mesleğini 6 yıldır severek yapıyor

Diyarbakır Sur ilçesi tarihi Tek Kapı karşısında ailesinin yılarca çalıştığı, şimdi de kendisinin hem yapıp hem sattığı bundan sonra da bu mesleği kendisinin sürdürmeyi hedeflediğini söyleyen Heybet Börü, tadını ve şeklini kaybetmeyen, sembol haline gelen büyük bir mutlulukla...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin