08.08.2022

  • Etkinliğe, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) Dekan V. Prof.

  • Etkinlikte, BUBFA öğrencileri körfez bölgesinin ünlü şeflerinden bölgede yetişen otlar hakkında bilgi aldılar ve şeflerin hazırlamış olduğu zeytinyağlı yemeklerin tadımını gerçekleştirdiler.

  • Ayrıca etkinlikte BUBFA öğrencileri ile lise öğrencileri bir araya gelerek gastronomi bilimi ve mesleki kariyer imkanları hakkında söyleyişi yaparak bilgi alışverişinde bulundular.

  • Bizlerde bunun bilincinde olarak geleceğin şefleri olarak gördüğümüz öğrencilerimize bu bilgileri aşılamaya çalışıyoruz.

30/05/22 11:45

BUBFA’da Gastronomi öğrencileri Zeytinyağlı tadımına katıldı

Burhaniye'de, Balıkesir Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri, Türk Mutfağı tanıtım haftasında Ayvalık Cunda Uygulama Otelinde zeytinyağlı yemeklerin tadım etkinliğine katıldı. Etkinliğe, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) Dekan V. Prof. Dr....

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin