19.01.2022

  • Adıyaman'da, Sağlık İçin Arı Zehri Projesi kapsamında arı ürünlerinin üretim teknikleri konulu eğitim gerçekleştirildi.

  • Eğitime konuşmacı olarak Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.

  • Eğitimin açılışında konuşan Adıyaman Sert Kabuklu Meyveler Araştırma Enstitüsü Müdürü Ali Türker Yener, TAGEM çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

  • Enstitü Müdür Yardımcısı ve Proje Lideri Atilla Öztokmak, bu proje ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

07/12/21 14:57

Arı ürünlerinin üretim teknikleri anlatıldı

Adıyaman'da, "Sağlık İçin Arı Zehri" Projesi kapsamında arı ürünlerinin üretim teknikleri konulu eğitim gerçekleştirildi. Adıyaman Sert Kabuklu Meyveler Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce yürütülen, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca desteklenen "Sağlık İçin Arı Zehri"...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin