22.05.2022

  • Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağında düzenlenen etkinliğe, 6 anne-baba ve 9 çocuk katıldı.

  • Şef Belgin Bulgan eşliğinde mutfağa giren anne-babalar ise çocukları için yulaflı üzümlü kurabiye, çilek ve yeşil yapraklı sebzelerden iki çeşit sağlıklı içecek hazırladı.

  • Seda Genç etkinlikle ilgili şunları söyledi: Sağlıklı beslenme bireylerin yaşamı için çok önemli.

  • Etkinliğin sonunda çocuklar tasarladıkları önlükleri ailelerine hediye ederken, aileler de hazırladıkları kurabiye ve içecekleri çocuklarına ikram etti.

26/01/22 08:57

Anne-babalar pişirdi, çocuklar tasarladı

Yaşar Üniversitesinde, Ebeveyn ve Çocuk Beslenme Atölyesinin ikincisi düzenlendi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda Genç önderliğinde gerçekleşen atölyede ebeveynler, çocukları için sağlıklı atıştırmalıklar hazırladı, çocuklar ise keyifli vakit geçirdi. Yaşar...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin