HABER ÖZETI
-
Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla Malatya'da özel öğrencilerin hazırladıkları resimlerin ve el ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.
-
Özel öğrenciler, farkındalık oluşturmak adına Farkında Olun Empati Kurun', Sevgi Varsa Engel Yoktur', Özel Eğitim Çağdaş Eğitimin Olmazsa Olmazı yazılı pankartları taşıdı.
-
Otel konforunda ağırlama Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birimi tarafından organize edilen programda engellilere asansör sistemli açık yüzme havuzu, restoran ve konaklama hizmetleri sunulacak.
-
Vali Çuhadar mesajında, Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır.