14.07.2020

  • Gıda Mühendisi Ece Duru, Lif ve protein bakımından zengin bakliyat ürünleri ve bulgur tüketimimizi artırmak, sindirim sorunları ile başa çıkabilmek adına en sağlıklı tercihlerden biri olacak dedi.

  • Uzmanlardan ramazan sonrası yeni beslenme düzenine alışırken ve hareketsiz kalınan karantina günlerde bulgur tüketimi uyarısı.

  • Ece Duru, pandemi döneminde değişen beslenme alışkanlıklarına dikkat çekerek, Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte vücudun yeni bir beslenme ritmi kazanacağını ve uyum sürecinde zorlanma yaşanabileceğini söyledi.

  • Sosyal izolasyon dönemindeki hareketsizliğin beraberinde getirdiği sindirim sorunları karşısında uzmanlar lifli gıdaları tüketmeyi öneriyor.

23/05/20 20:19

Uzmanlar hareketsiz günlerde lifli gıdalarla beslenmeye dikkat çekiyor

Uzmanlardan ramazan sonrası yeni beslenme düzenine alışırken ve hareketsiz kalınan karantina günlerde bulgur tüketimi uyarısı. Gıda Mühendisi Ece Duru, "Lif ve protein bakımından zengin bakliyat ürünleri ve bulgur tüketimimizi artırmak, sindirim sorunları ile başa çıkabilmek...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin