-
20. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Festivali, Tarihi Lezzetlerin Doğuşu temasıyla 27-28-29 Mayıs'ta gerçekleşecek.
-
Türk Mutfağı adına çalışmaları ile tanınan Sahrap Soysal, ünlü şef Özlem Mekik de jüri üyeliği yaparak bu eşsiz lezzeti değerlendirecek.
-
3 alanda mutfak ve mutfak kültürü üzerine çalışmaların yapıldığı festivalde Alanya'ya özgü yiyecekler 3 gün boyunca satışa sunulacak.
-
Ev mutfağından çıkarak profesyonel mutfaklara giren ve Alanya'nın tescilli ilk yemeği olan Gülüklü Çorbanı tanıtımları için hazırlanan videolar da yine bu alanda sergilenecek.
Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali 20. yılında gastronomi ile parlayacak
Entities
Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali 20. yılında gastronomi ile parlayacak
20. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Festivali, "Tarihi Lezzetlerin Doğuşu" temasıyla 27-28-29 Mayıs'ta gerçekleşecek. Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Festivali, gastronomi temasıyla 20. yılına giriyor. 27-28-29 Mayıs tarihlerinde...