05.12.2019

  • Yapılan araştırmalara göre, hane halkının restoran harcaması yıllık 65 milyar TL'ye ulaştı.

  • Geleneksel Türk yemeklerinin sofra şovlarında kurban edildiğini ifade eden Bingöl, Kebabın üstüne eritilmiş Amerikan peyniri döken bir zihniyetten söz ediyorum.

  • Toplam turist sayısının yüzde 30'u ise Sadık Müşteri konumuna geldi dedi.

  • Bugün bir Fransız, ya da Çin mutfağı geleneklerinden ödün vermiyor.

16/11/19 08:58

Türk yeme içme sektörünün geleceği yurt dışında

Türk halkının restoran harcamaları her geçen yıl artıyor. Yapılan araştırmalara göre, hane halkının restoran harcaması yıllık 65 milyar TL'ye ulaştı. Sektörün geleceği ise yurt dışına açılmak. Ziya Şark Grubu CEO'su Nihat Bingöl, Türk yeme-içme sektörünün son yıllarda büyük...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin