26.06.2022

  • UNESCO tarafından gastronomi şehirler ağına dahil edilen Hatay'da Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla geleneksel meze çeşitlerinin yapımı ve sunum programı gerçekleştirildi.

  • 21-27 Mayıs tarihleri arasında Türk Mutfağı Haftası ilan edildiğini kaydeden Işıkgör, Etkinlikler kapsamında bizler de ilimizde bulunan Hatay mutfağının tanıtımını planladık.

  • Daha sonra közlenmiş domates, biber ve patlıcanla yapılan en sevilen mezelerin başında gelen Abugannuş'un yapılışı ile devam etti.

  • Bugün Harbiye'deyiz ve buranın mezelerini ön plana aldık.

23/05/22 15:44

Türk Mutfağı Haftası’nda Hatay’ın mezeleri tanıtıldı

UNESCO tarafından gastronomi şehirler ağına dahil edilen Hatay'da "Türk Mutfağı Haftası" dolayısıyla geleneksel meze çeşitlerinin yapımı ve sunum programı gerçekleştirildi. Defne ilçesi Harbiye Mahallesi'nde bir otelde gerçekleştirilen program ilk olarak Hatay'a özgü mezelerin...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin