10.12.2018

  • Ç almonella bakterileri sürekli hareket halindedir vehidrojen sülfür üretir.

  • Genellikle az pişmiş tavuk, hindi, kümes hayvanları, yumurta bu bakterileri yayar.

  • Bu zehirlenme türü genellikle gıdaları çiğ tüketme ve yiyeceklerin az pişirilmesi sonucu meydana gelir.

  • ÇIKAR Az pişmiş yiyecekler veya bakterili içecekler 8 ila 72 saat içinde ortaya çıkar.

06/12/18 17:53

Salmonella nedir

Salmonella; gıda zehirlenmesi olarak biliniyor. Bu zehirlenme türü genellikle gıdaları çiğ tüketme ve yiyeceklerin az pişirilmesi sonucu meydana gelir. ÇİĞ BESİNLER BAKTERİYİ YAYAR Salmonella bakterileri sürekli hareket halindedir ve hidrojen sülfür üretir. Genellikle...

En Son Haber ·

Salmonella nedir

En Son Haber

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin