19.09.2019

HABER ÖZETI

  • Gıda kaynaklı risklere karşı insan sağlığının tesadüflere bırakılmayacak kadar değerli olduğunu belirten Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Müdürü Prof.

  • Nevzat Artık, gıda etiketleme mevzuatı ile mevzuattaki son değişiklikleri, 4 Ekim'de Ankara'da Karma Grup'un düzenlediği eğitim programında anlatacak.

  • Gıda kaynaklı sağlık sorunlarından korunabilmenin yolu ise gıdaların güvenli bir şekilde tüketilmesinden geçiyor.

  • Artık, O yüzden yıllardır tüketicilere, etiketinde gerekli bilgilerin yer aldığı ambalajlı gıdaları tüketmelerini, bu gereklilikleri karşılamayan ambalajsız gıdalardan uzak durmalarını tavsiye ediyoruz ifadelerini kullandı.

11/09/19 11:09

Prof. Dr. Artık: 'Güvenli gıda tüketmenin yolu, etiketten geçiyor'

Sağlıklı beslenme konusundaki farkındalığın artmasına paralel olarak, tüketicinin güvenli gıda tüketimi konusundaki hassasiyetinin artması, dünyada olduğu gibi ülkemizde de gıda etiketlerinin önemini öne çıkarıyor. Gıdaların nerede, nasıl, kim tarafından üretildiği, içeriğinde...

Türkiye Gazetesi ·

Prof. Dr. Artık: 'Güvenli gıda tüketmenin yolu, etiketten geçiyor'

Türkiye Gazetesi

Prof. Dr. Artık: "Güvenli gıda tüketmenin yolu, etiketten geçiyor"

Gıda kaynaklı risklere karşı insan sağlığının tesadüflere bırakılmayacak kadar değerli olduğunu belirten Ankara Üniversitesi Gıda Güvenliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nevzat Artık, güvenli gıda tüketiminde etiketlerin vazgeçilmez olduğunu söyledi. Sağlıklı beslenme konusundaki...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin