05.12.2020

  • Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Gıda İşleme Bölüm Başkanı Doç.

  • Ruhan Aşkın Uzel, hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde, bağışıklık sistemini güçlendirecek gıdaların tüketilmesiyle mevsimsel hastalıklardan korunarak sağlıklı yaşamın mümkün olduğunu belirtti.

  • Vücut direncini artırmak için A, C ve E vitaminleri ile su çok önemli Bağışıklık sisteminin insan vücudunun kendini koruma mekanizması olduğunu hatırlatan Doç.

  • Uzel, Vücut bu mekanizma ile antijenlere karşı antikor üretmektedir.

26/10/20 08:37

Mevsim geçişinde bağışıklığı güçlendirecek gıdalar

Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Gıda İşleme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ruhan Aşkın Uzel, hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde, bağışıklık sistemini güçlendirecek gıdaların tüketilmesiyle mevsimsel hastalıklardan korunarak sağlıklı yaşamın mümkün olduğunu...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin