17.09.2019

  • Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumundaki mahkumlar, bir taraftan cezalarını çekerken, hayvancılıktan mobilyaya, tarımdan et ve süt işleme tesisine kadar 28 iş kolunda meslek sahibi olup üretime de katkı sağlıyor.

  • Günlük 3 ton et işleniyor Açık Ceza İnfaz Kurumu Gıda Mühendisi Ahmet Akın, ''Et kombinesinde hijyenik koşullarda ve teknolojik ekipmanlarla kesilen etlerimiz et işleme tesisimize getiriliyor.

  • Sucuk kavurma evi olarak Sucuk kavurmada bir patent başvurusunda bulunduk.

  • Etlerin ağırlıklı olarak kavurma işlendiği bunun haricinde sucuk, köfte ve döner ürünleri yapıyoruz.

14/08/19 23:51

Mahkumlar meslek öğrenerek cezalarını çekiyor

Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumundaki mahkumlar, bir taraftan cezalarını çekerken, hayvancılıktan mobilyaya, tarımdan et ve süt işleme tesisine kadar 28 iş kolunda meslek sahibi olup üretime de katkı sağlıyor. 28 iş kolunda mahkumların meslek edinen mahkumlar son olarak da...

Memurlar ·

Mahkumlar meslek öğrenerek cezalarını çekiyor

Memurlar

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin