18.09.2019

  • Günlük 3 ton et işleniyor Açık Ceza İnfaz Kurumu Gıda Mühendisi Ahmet Akın, ''Et kombinesinde hijyenik koşullarda ve teknolojik ekipmanlarla kesilen etlerimiz et işleme tesisimize getiriliyor.

  • 28 iş kolunda mahkumların meslek edinen mahkumlar son olarak da et işleme tesisinde sucuk, kavurma, köfte ve et döner ürünleri yapıyor.

  • Sucuk kavurma evi olarak Sucuk kavurmada bir patent başvurusunda bulunduk.

  • Yurt genelinde tutuklu ve hükümlülerin tüketim ihtiyaçlarını karşılamak için tasarladık ve yakında piyasaya süreceğiz.

14/08/19 15:16

Mahkumlar meslek öğrenerek cezalarını çekiyor

28 iş kolunda mahkumların meslek edinen mahkumlar son olarak da et işleme tesisinde sucuk, kavurma, köfte ve et döner ürünleri yapıyor. Yapılan ürünler farklı illerdeki cezaevlerine gönderilirken cezaevine ait markette de satışı yapılıyor. Günlük 3 ton et işleniyor Açık...

Memurlar ·

Mahkumlar meslek öğrenerek cezalarını çekiyor

Memurlar

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin