05.07.2020

  • Korona ve hijyen konusunda olağanüstü tedbirler aldıklarını vurgulayan Dilbağı, şunları kaydetti; Aldığımız tedbirler içinde girişte müşterilerimiz elle temas etmeden lokantaya girebileceği, lavabolar, tuvaletleri kullanabileceği sistemler oluşturduk.

  • Daha sonra çiğ dondurulmuş börek çözümünü geliştirdik.

  • Aldığımız sebzeleri sirkeli suda bekletiyor, sonra bol su ile durulayın ondan sonra kullanıyoruz.

  • Temassız ateş ölçer cihaz aldık müşteri ve personelimizin ateşini ölçerek sürece adapte oluyoruz.

03/06/20 08:44

Lokanta Nevnihal ve Çengelköy Börekçisi, kapılarını maksimum hijyenle açtı

Anadolu'ya da frençayzing ağı kurmaya hazırlanan İstanbul'un ünlü mekanlarından Lokanta Nevnihal ve Çengelköy Börekçisi, korona sürecinden sonra maksimum hijyen tedbirleri ile müşterilerine kapılarını açtı. Çengelköy Börekçisi ve Lokanta Nevnihal'in sahibi Bülent Dilbağı,...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin