13.08.2020

  • UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının vazgeçilmesi olan kebaplar, Kurban Bayramı'nda da en çok tercih edilenler arasında zirveye oturdu.

  • Kebaba artan talepte sosyal medyanın etkisinin olduğunu ifade eden kebap ustası Burak Orhan, Kurban Bayramı bizim çalışmamızın kesinlikle etkilemiyor herkes etini kesip evine koyuyor sonra gelip hazır kebabı yine yiyor.

  • Sabahın erken saatlerinden itibaren yaktıkları ocaklarını gecenin geç saatlerine kadar söndürmeden açık tutan kebapçılar bu durumdan oldukça mutlular.

  • Kurban Bayramı tatilini ailesiyle birlikte lezzet ve kültür turuyla geçiren yerli turistler ise Kale Altında bulunan salaş kebap restoranlarını dolduruyor.

02/08/20 16:32

Kurban Bayramı’nda kebaptan vazgeçmediler

UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının vazgeçilmesi olan kebaplar, Kurban Bayramı'nda da en çok tercih edilenler arasında zirveye oturdu. Kurban Bayramı'nda normal günden daha fazla iş yaptıklarını belirten kebapçılar, hallerinden...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin