01.10.2020

  • Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Onur Özden, Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satın alma, kurban kesimi ve paylaşımı konusunda değerlendirmede bulundu.

  • Klasik kavurma tarifinin püf noktalarını da sıralayan Özden, etleri muhafaza etme konusunda da önemli bilgiler verdi.

  • Pandemi sürecinde düzenleyici makamların getirdiği kurallara uygun bir şekilde davranarak görevlerimizi yerine getirmeliyiz.

  • Aynı şekilde kurbanlıkların da kontrollü bir şekilde yetiştirilmiş olmasına özen gösterilmeli.

30/07/20 11:50

Kurban Bayramı öncesi uzmanından püf noktalar

Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Onur Özden, Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satın alma, kurban kesimi ve paylaşımı konusunda değerlendirmede bulundu. Klasik kavurma tarifinin püf noktalarını da sıralayan Özden, etleri muhafaza etme konusunda da önemli bilgiler verdi. İzmir...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin