20.10.2019

    Yaz sebzelerini kışın da tüketmek isteyenlerin ilk tercihi konserve yapmak oluyor. Ekonomik ve sağlıklı olarak bilinen bu yöntem ise uygun koşullarda hazırlanmadığı zaman hastalıkları da beraberinde getiriyor. Yaz güneşini kış sofralarına taşımak için konserve yapmanın doğru bir yöntem olduğunu ifade eden İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, Silivri Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Üretici Kadınları ile beraber hem yaz konservelerini hazırladı hem de domatesin vitamin ve mineral değerlerini kaybetmeden nasıl konserve haline getirilebileceğini anlattı. LİKOPENİ KAYBETMEMEK İÇİN KABUKLARI KULLANIN Gıdada ölçülen en güçlü antioksidan, kanser, kalp hastalığı ve maküler dejenerasyonun önlenmesinde rol oynadığı düşünülen likopenin domateste bol miktarda bulunduğunu belirten Prof. Dr....
14/09/19 23:23

Konserve kuranlar dikkat! Ölümle sonuçlanabilir

Yaz sebzelerini kışın da tüketmek isteyenlerin ilk tercihi konserve yapmak oluyor. Ekonomik ve sağlıklı olarak bilinen bu yöntem ise uygun koşullarda hazırlanmadığı zaman hastalıkları da beraberinde getiriyor. Yaz güneşini kış sofralarına taşımak için konserve yapmanın doğru...

Memurlar ·

Konserve kuranlar dikkat! Ölümle sonuçlanabilir

Memurlar

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin