15.09.2019

  • Melis KARAKUZULU / İZMİR, (DHA)- KURBAN Bayramı'nın ilk gününde kurbanlıklarını kesen vatandaşlar, etlerini sağlıklı ve hijyenik bir ortamda parçalatmak ve kıyma yaptırmak için kasaplara akın etti.

  • Konak'ın Eşrefpaşa semtinde 38 yıldır kasaplık yapan Cengiz Özçapkın, şunları söyledi: Et bize bütün olarak gelir, biz de onun parçalama işlemini yaparız.

  • 'HİJYENİK OLDUĞU İÇ ' Kasapta sıra bekleyen vatandaşlardan Metin Özayverdi de Hayırlısıyla kurbanımızı kestik.

  • Bayramın birinci günü sabahtan şimdiye kadar hiç boşluğumuz olmadı.

13/08/19 01:11

Kasaplarda Kıyma Kuyruğu

Melis KARAKUZULU / İZMİR, (DHA)- KURBAN Bayramı'nın ilk gününde kurbanlıklarını kesen vatandaşlar, etlerini sağlıklı ve hijyenik bir ortamda parçalatmak ve kıyma yaptırmak için kasaplara akın etti. İzmir'de kurbanlıklarını kesen vatandaşlar, kasapların olunu tuttu. Bayramın...

MİLLİYET HABER ·

Kasaplarda Kıyma Kuyruğu

MİLLİYET HABER

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin