15.04.2021

  • Eklem ağrılarına ve soğuk algınlığına karşı tüketilmesi uzmanlar tarafından da tavsiye edilen beyran yemeğine korona virüs sürecinde olan ilgisi ise normalin iki katına çıktı.

  • Biz, bu yemek sayesinde korona virüsü yendiğimizi ve orta riskli iller arasına girdiğimizi düşünüyoruz.

  • İnşallah beyranı daha fazla tüketerek mavi kategoride yer alan şehirlerden biri olacağız dedi.

  • Biz Gaziantep olarak orta riskli şehirler arasındaysak bunun sebebi beyran yemeğidir.

05/03/21 09:41

Gaziantepliler korona virüsü ’Beyran’ ile alt etti

Türkiye, korona virüs sürecinde kontrollü normalleşme dönemine geçiş yaparken, bu süreci orta riskli kategoride karşılama sevincini yaşayan gastronomi kenti Gaziantep'teki başarının gizli mimarı ise "Beyran" oldu. Gastronomi kenti Gaziantep'in meşhur lezzetlerinden biri...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin