28.03.2020

  • Damak tadının yanında şifa kaynağı olan kuru incirin kutsal kitaplarda da yer alan bir meyve olduğunu belirten Demirayak, Virüslerden korunma yöntemlerinin başında bağışıklık sistemimizin güçlü olması gelmektedir.

  • Pek çok kişi muhteşem damak tadından dolayı incir tüketir ama artık şifa niyetine de tüketenlerin sayısı her geçen gün artıyor dedi.

  • Ayrıca potasyum kaynağı olmasının yanında B2, B3, B6 ve K vitaminlerini de çok fazla içermesi nedeniyle vücudumuzda birçok hastalığa karşı doğal bir savunma mekanizması oluşturmaktadır.

  • Hatta pek çok kişi kuru inciri tarif ederken 'anne sütünden sonra en faydalı besin' ifadesini kullanır.

11/02/20 23:11

Coronovirüs, incire olan ilgiyi arttırdı

Bağışıklık sistemine güçlendirici etkisi ile bilinen ve anne sütünden sonra en faydalı besinler arasında yer alan kuru incire olan ilgi, coronovirüs vakasından sonra daha da arttı. Bir çok kişinin hekim tavsiyesi ile tüketmeye başladığı kuru incirin vücut direncini arttırdığı...

Memurlar ·

Coronovirüs, incire olan ilgiyi arttırdı

Memurlar

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin