18.09.2019

  • ŞefAlexis Atlamazoğlu'nun sanatçıBurcu Yağcıoğlu'yla hazırladığı projenin tanıtımı Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleşti.

  • Otellerde bilinçli gıda tüketimine teşvik konusuna dikkati çekmek için hazırlanan projede, tabakta kalan artık yemek sunumuyla basın mensuplarına ve davetlilere özel performans sergilendi.

  • Özellikle otellerde israf, konusu üzerinde durulması gereken bir mesele.

  • Contemporary Istanbul (CI), 12-15 Eylül'de sanatseverleri ağırlayacak.

12/09/19 00:49

Bilinçli tüketim için 'Arkandan Ağlar' projesi

Contemporary Istanbuliçin Hilton İstanbul Bomonti tarafından hayata geçirilen "Arkandan Ağlar" projesi tanıtıldı. ŞefAlexis Atlamazoğlu'nun sanatçıBurcu Yağcıoğlu'yla hazırladığı projenin tanıtımı Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleşti. Otellerde bilinçli gıda tüketimine...

Memurlar ·

Bilinçli tüketim için 'Arkandan Ağlar' projesi

Memurlar

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin