19.09.2018

HABER ÖZETI

  • Ramazan Bayramı'nda yapılacak ikramlar arasındaki tatlı ve şekerlemelerin fazla tüketilmesinin sağlık açısından getireceği riske dikkat çeken beslenme uzmanları, alternatif tarifler sunuyor.

  • Daha da kötüsü, ikramlar için konuklara ısrarcı olunuyor.

  • DONDURMA Malzemeler: Donmuş 2 adet muz Donmuş yaban mersini, karadut, böğürtlen veya çilek Yapılışı: Donmuş haldeki tüm malzemeler mutfak robotundan geçirilir.

  • İNCİR UYUTMASI (SÜTLÜ İNCİR TATLISI) Malzemeler: 2,5 su bardağı süt 150 gram kuru incir Yapılışı: İncirleri sıcak suda bekletin, yumuşayınca küp küp doğrayın.

13/06/18 13:39

Bayram kilolarından koruyan tatlı tarifleri

Ramazan Bayramı'nda yapılacak ikramlar arasındaki tatlı ve şekerlemelerin fazla tüketilmesinin sağlık açısından getireceği riske dikkat çeken beslenme uzmanları, alternatif tarifler sunuyor. Medical Park Tarsus Hastanesi'nden Özge Akar Özyaman, "İkram edilen bütün tatlılardan...

Istanbulhaber ·

Bayram kilolarından koruyan tatlı tarifleri

Medical Park Tarsus Hastanesi’nden Özge Akar Özyaman, “İkram edilen bütün tatlılardan ve şekerlemelerden yemek isterken aşırıya kaçmak, şeker ve tansiyonun yükselmesine, nefes darlığına, bağırsak rahatsızlıklarına, mide bulantısı ve kusmaya, hazımsızlığa yol açabilir. Bu...

Net Gazete ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin