-
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen programda, 7 Bölge 7 Yemek sunumuyla katılımcılara ikramda bulunuldu.
-
Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi kütüphanesinde düzenlenen programın moderatörlüğünü M. Emre Yapraklı üstlendi.
-
Coşkun Yılmaz ile Osmanlı yemeklerinin gün yüzüne çıkmasına katkıda bulunan araştırmacı şef Vedat Başaran katıldı.
-
Tabii bir mutfak kültürümüz var İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr.
Asırlık tarifler Esenler’de konuşuldu
Entities
Asırlık tarifler Esenler’de konuşuldu
Esenler Belediyesi ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleşen "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" programı, Türkiye'nin zengin mutfak kültürünü gözler önüne serdi. 21-27 Mayıs "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen programda,...