18.11.2019

  • Hilton İstanbul Bomonti, Arkandan Ağlar projesiyle birlikte israf edilen gıdaları tespit ederek bu durumu önlemeye yönelik tedbirler almaya başlayacak.

  • Otelin Executive Şefi Alexis Atlamazoğlu'nun sanatçı Burcu Yağcıoğlu ile birlikte hazırladığı Arkandan Ağlar projesiyle, 2030'a kadar otelin tüm atıklarının yüzde 50 azaltılması amaçlanıyor.

  • Çöpe attığımız gıdaların aslında bir başkasının yiyeceği olabileceği düşüncesiyle bu konuda toplumsal farkındalığın artmasını amaçlıyor ve buna yönelik uygulamalar gerçekleştiriyoruz dedi.

  • Arkandan koşar, arkandan kovalar gibi tehdit ve korku öğeleri içeren versiyonları da mevcuttur.

12/09/19 11:28

‘Arkandan Ağlar’ projesiyle atık gıdalar yüzde 50 azaltılacak

Gıda tasarrufunda dikkat çeken bir projeye imza atıldı. Hilton İstanbul Bomonti, "Arkandan Ağlar" projesiyle birlikte israf edilen gıdaları tespit ederek bu durumu önlemeye yönelik tedbirler almaya başlayacak. Projeyle, 2030'a kadar otelin tüm atıklarının yüzde 50 azaltılması...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin