25.09.2020

  • Food Product fuarlarında, turizm ve gıda sektörünün en önemli sorunlarından biri olan Gıda İsrafına dikkat çekildi.

  • ETÜDER (Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği) ve Fazla Gıda A.Ş.'nin işbirliğiyle ANFAŞ ev sahipliğinde HO-RE-CA Kanalında Gıda İsrafının Önlenmesi konulu panel düzenlendi.

  • Halk Sağlığı Uzmanı Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.

  • Etkinlikte resmi olmayan rakamlara göre Türkiye'de 2014 yılında gıda israfının maliyeti 250 milyarken, günümüzde 300 milyarın üzerine çıktığının tahmin edildiği bilgisi paylaşıldı.

18/01/20 18:36

Antalya HORECA’da gıda israfı ele alındı

Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'da düzenlenen "Hotel-Restoran-Cafe (HO-RE-CA) sektörünün en büyük buluşması 31.Hotel Equipment ve 27. Food Product fuarlarında, turizm ve gıda sektörünün en önemli sorunlarından biri olan "Gıda İsrafı"na dikkat çekildi. Türkiye'de ilk...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin