09.07.2020

  • Balıkesir Üniversitesi ne bağlı Burhaniye Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.

  • Murat Doğdubay ve İzmir Aşçılar Derneği Başkanı Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak sanatları Bölüm Başkanı Doç.

  • Mehmet Oğuzhan İlban, Turizm sektöründe seyahat motivasyonlarının, uygulanacak tedbirlerin ve uygulamalarının nasıl olacağı vb birçok konunun tartışıldığı oturumda, katılım oldukça yoğun oldu.

04/06/20 17:21

Akademik toplantıda turizm ve yiyecek sektörü masaya yatırıldı

Balıkesir Üniversitesi" ne bağlı Burhaniye Burhaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, Mayıs ve Haziran aylarında online veritabanları üzerinde oturumlar düzenledi. İlban, oturumlarla, pandemi sonrası turizm ve yiyecek içecek sektörünün nabzını tuttuklarını...

Istanbulhaber ·

Akademik toplantıda turizm ve yiyecek sektörü masaya yatırıldı

Φωτογραφία αρχείου

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin