16.10.2018

HABER ÖZETI

  • Festivalde 36 mezenin sunumunun yapıldığını, sıcak yemek ve ara yemeklerin bulunmadığını belirten Polat, Antalyalılar festivale büyük ilgi gösterdi.

  • Türkiye'yi gastronomi alanında temsil eden Serkan Güzelçoban, Antalya Meze Festivali'ne ilk defa katıldığını ve yaptıkları mezelerin tamamının tüketildiğini söyledi.

  • Polat, mezenin Ortadoğu ve Akdeniz kültüründe önemli bir yere sahip olduğunu, festivalle bunu geniş kitlelere duyurmak istediklerini vurguladı.

  • Hedefimiz bu festivali dünyaca ünlü bir şölene dönüştürmek ve Antalya'ya katkı sağlamak.dedi.

14/10/18 01:01

2. Uluslararası Meze Festivali

ANTALYA (AA) – Antalya'da 8 ülkeden 50 kadar şefin katılımıyla "2. Uluslararası Meze Festivali" düzenlendi. Türkiye'nin çeşitli kentlerinden 24 restoran şefiyle 50 kadar şefin katılımıyla kentteki bir otelde düzenlenen festivalde, 100'e yakın meze konukların beğenisine...

Antalyajans ·

2. Uluslararası Meze Festivali

ANTALYA (AA) - Antalya'da 8 ülkeden 50 kadar şefin katılımıyla "2. Uluslararası Meze Festivali" düzenlendi. Türkiye'nin çeşitli kentlerinden 24 restoran şefiyle 50 kadar şefin katılımıyla kentteki bir otelde düzenlenen festivalde, 100'e yakın meze konukların beğenisine...

Memleket ·

2. Uluslararası Meze Festivali

Memleket

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin