23.08.2019

  • MCBÜ Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.

  • Müge Uyarcan danışmanlığında hazırladıkları, sanayi kuruluşu ile sanayi danışmanlığı kapsamında işbirliği yapılan Glutensiz et ürünü üretimi isimli projeleri ile TÜBİTAK'tan 5 bin TL destek alacak.

16/04/19 22:29

Öğrencilerin ’Glutensiz et ürünleri’ üretimine TÜBİTAK’tan destek

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Gıda Mühendisliği bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan "Glutensiz et ürünleri üretimi" projesi TÜBİTAK'tan destek alacak. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4. sınıf lisans öğrencileri Emine Yayla, Deniz Akgül...

Memleket ·

Öğrencilerin ’Glutensiz et ürünleri’ üretimine TÜBİTAK’tan destek

Memleket

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin