-
Evde pişirdik Araştırmaya göre, evde geçirilen süre ve kaygı ile birlikte atıştırma sıklığı da yüzde 45 arttı.
-
Pandemi ile birlikte hijyen konusunda takıntılı hale gelmemiz, araştırma sonucuna da yansıdı.
-
Yemek pişirme konusunda eskiden var olan hassasiyetimizin üstüne yenileri eklendi.
-
Pandemi sebebiyle hayatımızın temelinde olan dinlenme zamanımız, uyku sürelerimiz ve kalitesi de değişti.
Öğle yemeği arada kaynadı
Entities
Öğle yemeği arada kaynadı
Milliyet'tenCihat Aslan'ın haberinegöre: Araştırmaya katılanların yüzde 50'si pandemi sürecinde 4 kilo aldığını belirtirken, yüzde 10'luk küçük kesim ise bu dönemi fırsata çevirerek 4 kilo verdiğini söyledi. Sabri Ülker Vakfı'nın düzenlediği pandemi döneminde beslenme konferansında...
Memurlar ·