18.01.2021

  • Evde pişirdik Araştırmaya göre, evde geçirilen süre ve kaygı ile birlikte atıştırma sıklığı da yüzde 45 arttı.

  • Pandemi ile birlikte hijyen konusunda takıntılı hale gelmemiz, araştırma sonucuna da yansıdı.

  • Yemek pişirme konusunda eskiden var olan hassasiyetimizin üstüne yenileri eklendi.

  • Pandemi sebebiyle hayatımızın temelinde olan dinlenme zamanımız, uyku sürelerimiz ve kalitesi de değişti.

25/11/20 07:50

Öğle yemeği arada kaynadı

Milliyet'tenCihat Aslan'ın haberinegöre: Araştırmaya katılanların yüzde 50'si pandemi sürecinde 4 kilo aldığını belirtirken, yüzde 10'luk küçük kesim ise bu dönemi fırsata çevirerek 4 kilo verdiğini söyledi. Sabri Ülker Vakfı'nın düzenlediği pandemi döneminde beslenme konferansında...

Memurlar ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin