05.03.2021

  • Bir paketli yemek sağlayıcısının gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçlarına göre, çalışanların yüzde 29’u öğle yemeğini evden götürmeyi tercih ediyor.

  • Dışarıda yemek yemeğe sağlık açısından güvenenlerin oranı yüzde 43 oldu.

  • Bunu; yüzde 27 ile sağlık, yüzde 21 ile lezzet ve yüzde 16 ile bilindik yer olma izled

  • Bu dönemde evden çalışan beyaz yakalılarda yüzde 17 iken, kendi hesabına çalışanlarda yüzde 46’ya çıkıyor.

22/01/21 09:08

Çalışanların yüzde 57'si dışarıda yemek tüketmek için güven duymuyor

Çalışanların pandemi dönemindeki öğle yemeği alışkanlıkları araştırıldı. Bir paketli yemek sağlayıcısının gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçlarına göre, çalışanların yüzde 29’u öğle yemeğini evden götürmeyi tercih ediyor. Şirketlerin yüzde 26’sının herhangi bir öğle yemeği...

Türkiye Gazetesi ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin