19.08.2019

HABER ÖZETI

  • Diş Hekimi Mahmut Genç, “İnsanlarda temel olarak 20 adet süt dişinden ve 32 adet daimi diş varlığından söz edilir.

  • Genç, “Normal olarak sürmesi devam eden ve ağızda fonksiyon görecek bir dişin yanlış bir karar ile çekilmesi gereksiz diş kaybına sebep olacaktır.

  • Ara öğünlerde yapışkan gıdalardan kaçının Şeker çürük oluşum mekanizmasının temel kaynağıdır Dişler etrafında temizlenemeyen şeker artıkları dişlerin hızlıca çürümesine sebep olur.

  • Sabah uyandığımızda oluşan koku geceleyin yavaşlayan tükürük akış hızı kaynaklıdır.

24/04/19 21:27

Çürüksüz dişler için 10 altın kural

Dr. Efe Kaya, çürüksüz dişler için 10 altın kuralı şöyle sıraladı: "1.Dişlerinizi sabah kahvaltıdan sonra fırçalayın Çoğu insan ağızlarında koku hissettikleri için dişlerini sabah kalkar kalkmaz fırçalar. Sabah uyandığımızda oluşan koku geceleyin yavaşlayan tükürük akış...

Memurlar ·

Çürüksüz dişler için 10 altın kural

Memurlar

20 yaş dişleri ne zaman çekilmeli

Diş Hekimi Mahmut Genç, 20 yaş dişleri konusunda önemli bilgiler verdi. Diş Hekimi Mahmut Genç, "İnsanlarda temel olarak 20 adet süt dişinden ve 32 adet daimi diş varlığından söz edilir. Bu dişler değişik zamanlarda ağız ortamına sürerek fonksiyona gelir. Süt dişlerinin...

Istanbulhaber ·

20 yaş dişleri ne zaman çekilmeli

Diş Hekimi Mahmut Genç, “İnsanlarda temel olarak 20 adet süt dişinden ve 32 adet daimi diş varlığından söz edilir. Bu dişler değişik zamanlarda ağız ortamına sürerek fonksiyona gelir. Süt dişlerinin sallanıp düşmesi ve yerlerine daimi dişlerin çıkması 6 yaşlarında başlar...

Türkiye Gazetesi ·

20 yaş dişleri ne zaman çekilmeli

Türkiye Gazetesi

Çürüksüz dişler için 10 altın kural

Estetik Diş Hekimi Dr. Efe Kaya, dişlerin çürümesini engellemek için 10 altın kuralı açıkladı. Dr. Efe Kaya, çürüksüz dişler için 10 altın kuralı şöyle sıraladı: "1.Dişlerinizi sabah kahvaltıdan sonra fırçalayın Çoğu insan ağızlarında koku hissettikleri için dişlerini...

Istanbulhaber ·

İlgili konular

×
Palo.com.tr Facebook ta takip edin